![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsWocC6neiIPinEu96qz1B9g0PYpJo4W1uCCuBtmy5YAQEEH1jHufQCHn79aVeDF0DqVnsYK8LJ6HQboSfbm0yt7y_wZfQ1qq0sTb0RiKZZvPfMOiy-jVMgQtJWecbMg9civUJAyvjvpAl/s320/eten+011.jpg)
Nu dan eindelijk een Chileens receptje. Pebre eet je met nachos of brood, en staat in bijna elk restaurant in Chili op tafel.
Benodigdheden:
4 grote tomaten
1 ui
1 gele peper
koriander
peper
zout
olie
Bereiding:
Snijd de tomaten, de peper en de ui zo klein mogelijk.
Knip koriander boven het tomatenmengsel.
Voeg peper, zout en een paar eetlepels olie toe.
Roer alles goed doorelkaar, en het is klaar.
Ervaring:
Dit gerechtje heb ik al heel erg vaak gemaakt. Het is heerlijk en erg makkelijk.
Pebre wordt ook veel gegeten met Choripan, ook Chileens, een heerlijke worst van de bbq op een broodje.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten